Huoneistoremontit

Toteutamme huoneistoremontit Lahden ja koko Etelä-Suomen alueella. Turvallisesti, luotettavasti, 30 vuoden kokemuksella.

t

Miksi remontoisin?

Remontilla saat kotiisi valoa, viihtyisyyttä ja toimivuutta. Kunnostettu koti maksaa pian itsensä takaisin paremman asumismukavuuden ja asunnon arvon kohoamisen myötä.

Millainen remontti?

Remonttitarpeet ovat aina yksilöllisiä. Täydellisessä remontissa uusitaan myös keittiö, wc ja kylpyhuone. Pienissä pintaremonteissa selviydytään usein tasoitustöillä, sisämaalauksilla tai tapetoinneilla sekä lattioiden hiomisella tai uusimisella.

Milloin on hyvä aika?

Huoneistoremontti on helpointa toteuttaa ennen muuttoa tai esimerkiksi loma-aikaan, kun asunto on tyhjänä. Hyvin suunniteltuna remontointia voi tehdä, vaikka huoneisto olisi asuttuna. Tapetointi-, maalaus- ja lattiatyöt onnistuvat huone tai kaksi kerrallaan.

Kysyä apua ja arviota!

Remonttitarpeissa,toteutuksissa, remonttien kestoissa ja kustannuksissa on suuria eroja. Kun tarvitset luotettavan arvion oman asuntosi remontoinnista, voit pyytää meidät käymään. 

 

Mistä huoneistoremontin kulut syntyvät?

Remonttikustannukset määräytyvät työtuntien, kalusteiden ja rakennustarvikkeiden tarpeiden mukaan. Pintaremontti voidaan tehdä edullisesti, jos siitä selviydytään sisämaalauksella ja lattioiden hiomisella. Isommassa remontissa kustannukset nousevat, jos puretaan seiniä ja uusitaan kiinteiden kalusteiden paikkoja. Keittiön ja kylpyhuoneiden osalta on ennen remonttia  mietittävä  myös kaikki sähkötarpeet ja tarvittavat vesi- ja viemäriputkien siirrot. 

 

Kenelle pitää ilmoittaa remontista?

Taloyhtiöissä pitää isännöitsijälle aina toimittaa muutostyöilmoitus, missä ilmenee tehtävät muutokset ja niiden toteuttajat (pääurakoitsija sekä sähkö- ja putkitöiden toteuttajat). Joskun vaaditaan myös vesieristyksen tekijän tiedot.  Remontille tarvitaan myös vastaava valvoja, jonka isännöitsijä joko valitsee tai hyväksyy.

Remontista ilmoittamiseen liittyvää tietoa löydät esimerkiksi Isännöintiliiton sivuilta.